4 komente
Murat Jashari 1443 pyetje për Hashim Thaçin

Vëllai i Ismet Jasharit, komandant “Kumanova”, Murat Jashari, pas parashtrimit të qindra pyetjeve për deputetin e PDK-së, Fatmir Limaj, Xhavit Halitin e disa të tjerëve, kësaj radhe në shënjestër ka kryeministrin dhe kreun e PDK-së, Hashim Thaçin.
Më poshtë, mund ta gjeni letrën me 1443 pyetjet e Murat Jasharit, drejtuar kryeministrit Thaçi.
* Shënim: Letra është e palekturuar dhe e pandryshuar!
Letra Nr.9 e shenjtë!
« Shkrime-kujtime-testament »
Për Hashim Thaçin dhe mediat e shkruara dhe elektronike në gjuhën shqipe.
1.Zotri Thaçi po fillojmë me një proverb popullore « Vra natën e qajë ditën » a është kështu ?
2. Në fillim të korrikut 1998 natën duar lidhur vrave Behajdin Allaqin dhe ditën më 30 tetor 1998 në Komunikatën Nr.61 të SHP të UÇK-së e shpallët dëshmor të kombit, me humbë gjurmë, a është kështu ?
3. Pra plotë 110 ditë mbase se e vrave, e publikuat Komunikatën, a është kështu ?
4. Dëshmorët varrosen me nderime ushtarake, a është kështu ?
5. Me skuadrën Truproja e Nderit, apo jo ?
6. Kush ishin luftetarët e lirisë të asaj skuadre ?
7. Kush ishte Oficerë i asaj Skuadre ?
8. Sa ushtar lirie e komandant morën pjesë në varrim ?
9. Të cilës Zonë dhe cilës Brigadë ?
10. Ku u varrosë Behajdin Allaqi ?
11. Pse nuk ftuat asnji anëtar të familjes së Behajdin Allaqit në varrim ?
12. Mbas 14 vjetëve pse nuk i tregoni familjes së Behajdin Allaqit se ku e keni varrosur ?
13.Ke mundesi t’i tregojsh popullit se si ke ardh ne krye te Unionit Studentor ?
14.Si ka patur mundesi Xhavit Haliti dhe Azem Syla te jenë shumë të sigurt se ti Hashim Thaqi do të bëhesh kryetar ende pa ndodhur zgjedhjet mbrenda organizates studentore ?
15.Kush i informoj ?
16.Ku është bazuar kjo siguri ?
17.Mos ka qen e përgaditur edhe kjo nga shërbimi serb për t’i kontrolluar studentët ?
18.Para teje, a ishte Genc Kelmendi kryetar i unionit studentor ?
19.Genc Kelmendi a është shok me ty dhe Kadri Veselin i PDK-së?
20.Genc Kelmendi a ishte dhe është shok dhe zëvendës i Ramë Marës i LDK-së?
21.Ramë Maraj a ishte nga 1992 punëtori i SHIKut (në Shqipëri) dhe pas Rambujes shef i SHIK-ut të LDK-së ?
22.Genc Kelmendi (SHIK) a ishte numër dyshi i Sigurimit të Atdheut pas Ramë Marës (SHIK) ?
23.A tentuat ju SHIK-istat të bëni luftë civile ? Jo krahu i luftës, jo Sigurimi i Atdheut !!!
24.A tentuat ju SHIK-istat t’i prishni familjet shqipetare mes veti ? Jo PDK-ja, jo LDK-ja !
25.A tentuat ju SHIK-istat t’i ndani shqiptarët ? Jo majtist, jo djathtist !
26.Ju SHIK-istat ose UDB-ashët keni qenë gjithë herë bashkë, apo jo ?
27.Popullin a e keni bërë pikë e pesë ?
28.A mund të thojmë se UDB-a ose SHIK-u ka kontrolluar Unionin Studentor sikur LPK-ën, LKÇK-ën dhe LDK-ën ?
29.Në çdo vend të okupuar, a ekziston friga nga studentët ?
30.Studentët në momentet kritike inicojnë ndryshimet apo jo ?
31.Të gjithë studentët të asaj kohe flasin me fakte që ke kandiduar me dhunë, a është kështu?
32.A flasin të gjithë për një grusht shtet me paramilitarët e tu ?
33.Pas saj 1991, të emërojnë në kryesi të Universitetit si prorektorstudent?
34.Kush të ndihmoj përsëri për atë post ?
35.Sikur sot sherbimi, SHIK-u a mundohet të kontrolloj Universitetet private dhe publike me emërime politike?
36.Në vitin 1991 nuk ishte SHIK-u por UDB-a që të mundësoj të behesh prorektorstudent, apo jo ?
37.Pas saj largohesh për në Austri dhe më vonë në Zvicër apo jo ?
38.Pse ke hyr në LPK ? Kush të urdhëroj të hyjsh në LPK ?
39. Te cili Këshill Popullor i LPK-së ke militua në Zvicër?
40. Me banim ke qenë në Cyhri, por në Këshillin e Cyhrit ku kamë qenë unë kryetar nuk ke milituar, a është kështu?
41. Cilit arkatar ja ke dhënë kuaticionin (antarësinë) e aderimit në LPK?
42.Aksionet e UÇK-së kishin filluar me një intensitet më të madhe nga 1995 apo jo ?
43.Ti si Hashim nuk ke marrë pjes në asnjë aksion vet ? Ose si organizator të ndonjë sulmit kundër serbëve ?
44.Ke mundësi të tregojsh popullit se si është vrare furnizues edhe financuesi i UÇKse Remzi Hoxha nga Levizja Frontit të Rezistencës në Shqipëri ne 21 tetor 1995 nga SHIK-u i Bashkim Gazidedes, Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit ?
45.Ke mundesi të tregojsh se si është eliminuar zedhënësi i parë i UÇKse Ali Uka në banesën tënde më 1997 ?
46.Ku ke qen ti dhe Kadri Veseli kur është vrarë Ali Uka ?
47.Pse bashë zëdhenësi i UÇK-së likuidohet ?
48.Kujt i ka penguar Ali Uka ?
49.A i ka penguar Serbisë zëdhënësi i parë i UÇK-së ?
50.Ti me SHIK-un e keni bërë këtë vrasje për interesat e Serbisë ?
51.Shërbimet në botë mundohen të shkatërrojnë kokat e organizatave që i pengojnë, a është kështu apo jo ?
52.Ali Uka, a ka qen në krye të UÇK-së !
53.Remzi Hoxha, a ka qen në krye të UÇK-së !
54.Kjo, a tregon se Ali Uka ka qen një penges për Serbinë ?
55.Çdo shërbim a mundohet fillimisht ta izoloj personin për ta shfuqizuar ?
56.Nëse nuk arrinë, a mundohet të ja ndryshoj mendjen duke e përpunuar psikologjikisht,ose ta blej, ta korruptoj ?
57.Nëse nuk arrin, a mundohet ta eliminoj fizikisht ?
58.A je ti bashk me SHIK-un vegël e Serbisë në këtë eliminim fizik të Ali Ukës ?
59.Aq ke patur urrejtje në zëdhënësin e UÇK-së, që ke torturuar kufomën tij ! Ke prishë trupine e Ali Ukës!!!?
60.Pse ke patur aq urrejte ndaj UÇK-së o Hashim ???!!!
61.Mund të na tregojshë se si është vrarë Zahir Pajaziti i cili ishte ndër kryesoret e UÇK-së bashkë me Hakif Zejnullahun dhe Edmond Hoxhën më 31 janar 1997?
62.Ndoshta mund të na tregon Azem Syla, Rexhep Selimin, ose SHIK-u me mire apo jo ?
63.Si jane vrarë ne kurth ?
64.Kush i lajmeroj organet e sigurisë serbe ?
65.Ti dhe Kadri Veseli morret Shefin Politik të UÇKse krahun e djathtë të Ukshin Hotit apo jo ?
66.Pse e vratë Behadin Allaqin shefin politik të UÇK-së ?
67.Behadin Allaqi, a ishte kryetar i Lëvizjes së Frontit të Rezistencës së Kosovës ?
68.LFRK ishte Ukshin Hoti,Sokol Dobruna, Remzi Hoxha, Ali Uka, Avdyll Krasniqi (ati Gjeve Lladrovcit), Zahir Pajaziti, Behadin Allaqi dhe shume të tjerë…
69.LFRK a ishte organizata e parë që dergoj ushtarë në trajnim në Shqiperi ?
70.LFRK a ishte dega politike ilegale e UNIKOMBit të Ukshin Hotit ?
71.Behadin Allaqi a ishte krahu i djathte i Ukshin Hotit ?
72.Faktikisht, a fillon organizimi ushtarak nga Levizja e Frontit të Rezistencës në vitin 1991?
73.Më pas, a i bashkangjten LPK-ja dhe LKÇK-ja ?
74.A kanë qenë komandantet e parë anëtar të LFRK ?
75.Ti Hashim bashkë me Kadri Veselin keni vrarë me nje plumb ne krye Behadin Allaqin dhe e keni zhdukur kufomen e tij, apo jo ?
76.Pse ti me Kadri Veselin keni vrare shefin politik të UÇK-së ?
77.Pse SHIK-u ka vrarë patriotet si Remzi Hoxhen, Ali Uken zëdhënësin e parë të UÇK-së , shefin politik të UÇK-së Behadin Allaqin?
78.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Remzi Hoxha është njeriu i serbisë, pse?
79.Ju SHIK-u keni bë propagande se anëtarët e familjes Jashari janë të Serbisë, pse ?
80.Ju SHIK-u keni bë propagandë se Adem Demaçi është i Serbisë, keni leshuar disa dokumenta në Kosovë për të faktuar kinse është spiun, pse ?
81.Ju SHIK-u keni krijuar propagandë kundër të gjithë patriotëve, pse ?
82.Pse ti me shokët e tu ke bërë propagandë denigruese për të gjitha familjet patriotike ?
83.Pse SHIK-u apo UDB ka organizuar kurthat ndaj patrioteve si per Zahirin ?
84.Deri ne mars/prill të 1998 ke qendruar në Zvicer mos gaboj ?
85.Mbas ofensivës të Rahovecit ku ke qendruar në Kosovë ?
86.A është e vërtet se ke qëndruar në Prishtinë ?
87.Ushtarët e UÇK-së kanë luftuar, por ti si Shef i shumë kërkuar nga Serbia (pa i bë asnjë dem) ku je strehuar ?
88.Ke qen në një vend shumë të sigurt në Prishtinë !?
89.Te kushë ke qenë ?
90.Ke mundesi t’i tregojshë popullit !?
91.A e dini o popull !!!!? Ku ka qenë ky alamet Drejtor i Drejtorisë Politike i UÇK-së!!?
92.Zotëri Hashim Thaçi ishte strehuar tek Faik Morina në Prishtinë njeriu i Arkanit !!!
93.A është kështu mor adalet superkomandant ???
94.Faik Morina ishte i vëllazëruar me Arkanin dhe bile dilte në televizion bashke me te, Zotëri Thaçi ?
95.Ti, te jarani, te vllau i Arkanit ke pasur konak.
96.Shef i UÇK-së dhe i SHIK-ut Hashim Thaçi, Kadri Veseli ishin strehuar te vllau i ARKANit !!!?????
97.Nëse nuk është e vërtet dil dhe demantoje këtë!!!!!
98.Prej Prishtinës Hashim a ke dal në Maqedoni?
99.Kush ta arranzhojke këtë kalim ?
100.Kush të percjellke deri në Maqedoni ?
101.A të kalojke Billal Ceka i Glloboçicës ?
102.Billal Ceka a ishte bashkpunëtor i sërbëve ?
103.A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë ?
104.A ka prova për një dhunim mbi nje gru te martuar nga Gjakova bashke policët serb, apo jo ?
105.Do të thotë shef i UÇK-së Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vllau i Arkanit, dhe kalon kufijt me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem ?
106.Çka i thojnë kësaj pune ?
107.Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia !
108.Në luftë, nuk ke luftuar Z. Thaçi !?
109.Në financë, nuk ke financuar UÇK-në !?
110.Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër !?
111.Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo ?
112.Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë !???
113.Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër ?
114.Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së ?
115.Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin « Vendlindja Therret » ?
116.Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri ?
117.Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa ?
118.Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.
119.Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.
120.Njeriu që rri te armiku sh`lirë në kohë lufte.
121.Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.
122.Çka i thojnë atij njeriut ????
123.A i thojnë tradhëtar atij njeriut ?
124.A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë ?
125.Ti a je tradhëtar apo spiun apo agjent ? Cka je ?
126.Me rrena, genjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë, kam bë . Mut ke bë ! Tradhëti ke bë ! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.
127.Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistet e vjetër ! Të gjithë aktivistët e dijnë se nuk ke vepruar asgjë !
128.Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?
129.Kundërshtom nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.
130.Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrare asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnje herë, a është kështu?
131.Ke mundësi ti tregojshë edhe njiherë popullit, sesi dhe kush te emeroj « Drejtor të UÇK-së » pa luftuar hiqë ?
132.Aktivitete ushtarake nuk ke patur ?
133.Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të themë hiq !
134.Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo ?
135.Nuk je dalluar për trimëri të veqantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo ?
136.Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?
137.Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm ?
138.Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bere SHEF i UÇK-së apo jo ?
139.Si ka mundësi ?
140.Ke mundësi t`ia spjegojshë popullit këtë punë ?
141.Si ka mundësi një djal i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së ? Dhe madje ti komandojë ata djemt që luftojshin dhe që rrezikojshin jetat e tyre.
142.A të duket kjo anomali ?
143.Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?
144.Si ka mundësi të jesh shefë i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj… ?
145.Si është e mundur një djal i ri të behet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata ? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së ?
146.Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dijnë se nuk ke kurrfar trimnie, nuk ke kurrfar mençuri, por të gjithë e dijnë se je dinak apo jo ?
147.Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhëtarëve?
148. Dinakë si gjyshi i ytë Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gishtë, nipi i tijë Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejtë Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë europjane mike të serbisë, a është kështu ?
149.Nese shkojme me kete logjik, kur jane vrare aktivistët e parë dhe shefat te UÇK-së ti ke qen i perzier ne gjitha ato ngjarje?
150.Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së !?
151.Kush ka patur interes të vriten krijuesit e UÇK-së !!? Dihet Serbia apo jo ?
152.Si është e mundur që ti edhe Serbia keni patur te njejtat interesa ?
153.Ti dhe Serbia jeni përqendruar në vrasjen e krijuseve të UÇK-së apo jo ?
154.A ka patur interes Serbia të infiltroj në UÇK njerëz për ta kontrolluar?
155.Do të thotë dikush apo një sherbim sekret t’i ka hapur rruget për te ardhur në krye të organizatave të ndryshme apo jo!?
156.Cili oficer të sherbimit te emeroj si drejtor politik të UÇK-së ?
157.Pa u vra Adem dhe Hamez Jashari a të kishë ardhë rendi me u bo shef i UÇK-së ?
158.Pa u vra Zahir Pajaziti, Fehmi Lladrovci, Behadin Allaqi, Ali Uka etj. a të kishte ardhë rendi me u bë shef i UÇK-së ?
159.A e din populli, se Adem Jashari ty Hashim te ka përzen si qenin ?
160.Ti Hashim tradhëtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syle a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?
161.Dhe në tjetrën anë, a e keni mbush Drenicën me lloj lloj propagande kundër familjes Jashari ?
162.A perputhet me librin e shkruar nga Nafi Çegranin një ish-punëtor të UDB-s për teknikat e sherbimit serbe ?
163.Ai shkruante se agjentët e UDB-s janë shitur si patriotë, dhe në anën tjetër kanë denoncuar si tradhetarë patriotët e vërtetë.
164.Teknika tjetër, a ka qenë kur binte ne sy një person shume aktivë, dinamik UDB-a e ka rrethuar me njerëz të vetë ?
165.Për një patriotë 15 spiun kanë gravituar rrethë tij dhe ju kane paraqit si shok.
166.Kur thojnë 15 veta për një njeri që eshte spiun. Do të mbetet spiun pa qen.
167.Populli do t’i besoj atyre 15 vetave e jo patriotit të vetmuar, të izoluar, të denigruar, të deformuar dhe te demoralizuar nga UDB-a.
168.Ju SHIK-u e kishit rrethuar Adem Jasharin dhe e keni shkaterruar psiqikisht me propagandat e juaj.
169.Kjo është metoda UDB-s dhe e SHIK-ut për t’i thyer shpirtërisht, për t’i zhgënjyer patriotët.
170.Ashtu keni vepruar edhe me Behadin Allaqin ?
171.A keni thënë se është njeriu i Serbisë sepse si organizator është dënuar me pak se te tjerët, apo jo ?
172.Ju vete kryesia e LPK-së i keni dhënë emrat të gjithe aktivistëve, ju i keni pasur listat e anetareve !!!
173.Arrestimi masive të 350 anëtareve në gusht1993, a është organizuar nga ju bashkarisht me serbët?
174.Ju kryesia e LPK-së i keni dorzuar listat serbëve ? Mundësi tjera nuk ka !?
175.LPK-ja, a ka qen organizuar në celula treshe (3 veta për një celul)?
176.Nëse një njeri arrestohet mund të flas vetëm për 2 veta, e jo më shumë !?
177.Serbia a ka mundur të percjell me qindra veta ashtu !?
178.Por ju kryesia e LPK-së, a i keni pasur të gjitha informacionet e nevojshme për keto arrestime?
179.Mbledhjen e jashtëzakonshëm në Zvicer anëtaret ju kane akuzuar juve kryesinë e LPK-së për këtë tragjedi apo jo ?
180.Ju jeni përgjegjës se eshte zënë një kompjuter në Kosovë me emrat të aktivistëve te Lëvizjes a është keshtu?
181.Xhavit Haliti dhe të tjetër e humbën ftyrën, u ben tokë a është kështu ?
182.Ne terren në Kosovë tradhëtinë e juaj ja hedhet Behadin Allaqit ?
183.Ju SHIK-u keni akuzuar si njerëz të Serbise : Remzi Hoxhen, Jasharët, Behadin Allaqin, Haradinajt dhe më vonë Adem Demaçin etj,etj… ?
184.Ti dhe SHIK-u keni lëshuar disa letra, disa fotografi në Kosovë për të diskredituar Adem Demaçin dhe patriota të tjerë apo jo ?
185.Specialiteti juaj është patriotët t’i paraqiteni si spiun dhe spiunët e juaj të Serbisë t’i paraqitni si patriota te shqiptarëve?
186.Ty Hashim SHIK-u (UDB-a) ta ka ndërtuar një reputacion, një famë të rrenjshm për të të ngritur si patriotë të shqipëtarëve, kinse ke luftuar etj, etj… Por faktikisht, je patriotë por i Serbisë e jo të shqiptarëve!!!

– POLITIKE
187.Tash të flasim politikisht, Serbia deri në 1996 nuk ishte e interesuar të merrej me qështjen e Kosovës apo jo ?
188.Deri në 1995, Serbia a kishte 2 fronte në Kroaci dhe ne Bosnje?
189.Qellimi i Serbise a ishte të mbahet qetesia në Kosovë deri pas Dejtonit?
190.Ju si njerëz të sherbimeve serbe keni patur urdhër të përcillni situaten sidomos në organizatat patriotike shqiptare si LPK, LFR, LKÇK ?
191.Serbisë nuk i interesonte të hapet një front tjetër në Jug me Kosovën pas atyreve të Kroacisë dhe të Bosnjës, apo jo ?
192.Serbia, a do të kishte shumë veshtirsi të menaxhoj 3 fronte ?
193.A është deshtë rehati në Kosovë për hesapet e Serbisë ?
194.Kush e organizonte atë rehati në Kosovë ?
195.Për ta mbajtur qetesinë, Serbia a përdori Rugovën me LDK për ta kontrolluar terrenin?
196.Pas Dejtonit, ndërkombëtarët a kushtëzuan heqjen e embargos Serbise me disa liri ndaj shqiptarëve ?
197.Për t’i mundësuar heqjen embargos Serbisë, Rugova a firmosi një marreveshje me ndermjetsim të organizatës San Egidio për arsim me Millosheviqin me 1 shtator 1996?
198.Me këtë marrëveshje Serbia a tregoj vullnet të mirë para ndërkombëtarëve?
199.A ishte një sherbim i kryer në favor të Serbisë ?
200.Për heqjen e embargos përveq nënshkrimit, Rugova a bënte lobimi për Serbinë !?
201.Rugova çdokund thoshte Serbia po vuan nga embargo, por Kosova po vuan edhe me shumë, a ishte kështu Z. Thaqi?
201.Pas heqjes së embargos, Serbia a tërheqi ushtrinë nga Kroacia, nga Bosnja dhe i dërgoj në Kosovë?
202.Serbia dërgoj ushtrinë, paramilitarët, policinë, refugjatë serb të Bosnjës, të Kroacise në Kosovë, a është e vërtet ?
203.A e mbushi Serbia Kosovën me forcat e veta ?
204.Serbia, a e konsolidoj pozicionin e vet në Kosovë ?
205.Serbia, a i përqëndroj të gjitha shërbimet sekrete në Kosovë dhe Shqipëri?
206.Serbia, a kishte arrit të krijoj SHIK-un me Bashkim Gazidedën, Mehmet Krajën, Xhavit Halitin, Ramë Maraj, Kadri Veseli, Ismet Kryeziun etj …apo jo ?
207.Ismet Kryeziu ishte në LFRK, LKÇK, LPK, LDK por a ishte edhe këshilltar i Rugovës (kjo ndodh me agjentet e nivelit të lartë prezent në 2 -3 organizata LFRK dhe në LDK) ? shok i ngushtë i Xhavit Halitit.
208.Ibrahim Rugova ishte shumë mir i informuar nga Ismet Kryeziu se çka ndodhte me UÇK në Shqipëri !!!
209.Kishte informacione nga zyra e LDKse në Tiranë?
210.Serbia kishte investuar në ardhjen e Berishes në pushtet me 60 million marka sipas deklaratës së Millosheviqit në 1993?
211.Pasi ishte përfunduar lufta me Bosnjën dhe Kroacin në fund të vitit 1996 fillim te 1997, Serbia ishte e përgaditur për të luajtur lojën e vete, apo jo ?
212.Serbia dhe Greqia, a kishin përgaditur luftën civile në Shqipëri Jug dhe Veri (Tosk/Geg)?
213.Po të pyesi ty ! Pasi je pjes e sherbimit serb, ndoshta je në dijeni për këtë lojë ?
214.Kemi shume elemente të provave që piramidat financiare ishin organizuar nga shërbimet serbe dhe greke, apo jo ?
215.Sot dihet publikisht se Arkani ka ardhur disa herë në Shqipëri dhe është takuar me Bashkim Gazidedën për çështjen e piramidave, a eshte kështu Z. Hashim Thaqi ?
216.Eshtë e njejta gjë për Apostolos Vavilis i shërbimit grek ?
217.A ishte qëllimi i Serbise lufta civile në Shqipëri për t’i pasur duart e lira për veprim në Kosovë ?
218.Por fati ynë ishte intervenimi i shpejt i Italisë, e cila nuk kishte interes në një Shqipëri të destabilzuar e cila dërgonte vala refugjatësh përtej Adriatikut, apo jo ?
219.Në këte rast, a na shpetoj Italia nga lufta civile?
220.Shërbimi i Shqipërise SHIK-u i krijuar nga Berisha, a kishte detyrë të siguroj Shqipërinë ?
221.Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është të mbrohet shteti ?
222.Misioni i nje shërbimit si SHIK-u, a eshte te luftohet armiku i brendshëm dhe i jashtëm ?
223.Pse dështoj SHIK-u i Berishës në ruajtjen e qetësisë në Shqipëri ?
224.SHIK-u i Berishës faktikisht e organizoj shkatërrimin e Shqipërisë?
225. Formuesit e SHIK-ut ishin antishqiprarë, a është kështu?
226.SHIK-u i Shqipërisë organizoj piramidat në Shqipëri me shërbimet serbe dhe greke ?
227.SHIK-u i Shqipërisë organizoj shkatërrimin e Shqipërisë dhe dhe deshti luftën civile ?
228.SHIK-u i Xhavit Halitit,Bashkim Gazidedës, Kadri Veselit vranë patriotët në Shqipëri.
229.Po ju tregoj unë, sepse SHIK-u ishte krijuar nga Serbia nga Stanishiqi (daja Damir Fazlliqit), Simatoviqi, Xhavit Haliti, Ram Maraj me UDB-ashët e tjerë ?
230.Do të thotë shërbimi sekret i Shqipërisë ishte dhe është sot në duar të Serbisë dhe Greqisë apo jo ?
231.Elementet anti-shqipëtar të avancuar nga Bashkim Gazideda dhe Sali Berisha kane pastruar organet e sigurisë nga patriotët shqiptarë, kështu që në SHIK kane dominuar agjentët serbofil dhe grekofil.
232.Kjo është situata reale në Shqipëri, si Partia Socialiste ashtu Partia Demokratike nuk ishin dhe nuk jane kombëtare.
233.Nuk ka djathtist dhe majtist në tokat shqiptare !
234.Ky koncept djathtist dhe majtist është përgaditur nga UDB-a e Serbisë!?
235.Si LPK-ja, si LKK, ashtu LDKja, a kan qen të gjithë komunista?
236.Në Kosovë, Lidhja Komuniste e Kosoves ishte në pushtet .
237.Me vone LKK transformuar në LDK prapë ishte në pushtet nën ombrellën e okupimin serb, a është keshtu ?
238.Çdo okupator krijon shtresën e bizismenëve të vet.
239.Çdo okupator favorizon ekonomikisht njerëzit e vet !?
240.Çdo parti në pushtet forcon njerëzit e vet, si PDKja sot, si LDK dje ?
241.PDKja sot kontrollon gjitha monopolet të import/eksportit dhe të ekonomisë vendore nëse nuk gaboj ?
242.Kush janë ata të PDK që kontrollojnë bizneset në Kosove ?
243.A janë SHIK-asit personët më të besueshëm të pushtetit dhe si të tillë mbajnë ekonominë e vendit në dorë ?
244.Në kohën e LDK SHIK-asit janë thirrë UDB-ash, apo jo ?
245.UDB-ashet dje, SHIK-asit sot kontrollojne firmat, bankat, bizneset, apo jo ?
246.SHIK-asit janë djathtista sepse e kanë kapitalin e Kosovës në duar të veta.
247.SHIK-asit a janë kapitalistat e sotshëm?
248.Në kohën e LDK, UDB-ashet ishin kapitalista ?
249.PDKj a kontrollon biznesin legal dhe ilegal?
250.PDKj a kontrollon makro-ekonomin e Kosoves ?
251.Sot PDK-ja, dje LDK-ja favorizuan njerz e vet, apo jo ?
252.Kush e kishte „pushtetin“ para lufte ?
253.Kush ishin ata bizismen të fortë para lufte ?
254.A e kishte pushtetin LDK-ja dhe pushtuesi serb ?
255-LDK-ja dhe Serbia ushtruan pushtetin e tyre për të krijuar shtresën e tregtarëve të vet si: Bexhet Pacolli, Ramiz Kelmendin, Ekrem Lluka etj… a është kështu ?
256.Millosheviqi, a kishte mandatuar në besim Bexhet Pacollin të qeverise me Trepçën përmes filialit « IMPEX » të Mabetexit bashkë me aksionar grek apo jo ?
257.Bexhet Pacolli si oficer i KOS-it (kjo është folur me një emision në TV serb në Beograd) bashkë me ESAT PUSHKAR nga Bosnja dhe me Damir Fazlliqin, Mishkoviqin, Amoviqin, Tesiqin a privatizuan gjithë Shqipërine ?
258.A ishte arsya pse Berisha largoj Barhi Shaqirin nga SHISH-i ?
259.Bahri Shaqiri (bashkë me SHBA), a kishte hetuar dhe kishte krijuar dosje për lidhjet e familjes Berisha me sekseret serb ?
260.Për 7 vite, sekseret serb Mishkoviq, Fazlliq, Tesiq, Amoviq arrijnë të kontrollojnë sektor të tëra të ekonomis së Shqipërisë si : portet, energjinë, nafta, shkëmbimet tregtare etj…
261.A reaguan amerikanët pas heqjes së Bahri Shaqirit ?
262.Pse Amerika reagojë?
263.Shqipëria është në NATO, por ndikimi i Serbisë dhe i Rusisë është shumë i madhë, a është shqetësuese kjo për SHBA-të ?
264.Roli i drejtorit të ri Visho Lika në fazën e parë, a do të jetë pastrimi i dosjeve kompromituese për Berishën ?
265.Në fazën e dytë, roli i Visho Likës a do të jetë spastrimi i punonjësve patriot të SHISH-it ?
266.A është edhe Esat Pushkari i shërbimit serb si Bexhet Pacolli i afërt me Fazlliqin ?
267.Fazlliqi është nipi i Stanishiqit i cili krijoj SHIK-un e Shqipërise dhe Kosovës.
268.Fazlliqi është nipi Stanishiqit i cili e vu Berishën në pushtet më 1992, apo jo ?
269.Fazlliqi është ndërlidhësi i shërbimit serb në Shqipëri, apo jo ?
270.Fazlliqi është financuesi i fushatës zgjedhor të Berishës të 2005, apo jo ?(30 milion euro)
271.A privatizuan firmën me qindra miliona AMRO në Shqipëri dhe ende sot nuk kane dhënë asnjë cent ?
272.A morrën ALBPETROL gati një miliardë dollar duke konstruktuar një konsorcium të komplikuar për t’i fshehur pronarët e vërtetë ?
273.A privatizoj Fazlliqi 50 000 hektar tok në bregdetin shqiptar ?
274.Shumica dërmuese të milionërve të cilët i kanë bankat, sigurimet dhe kapitalin e Kosovës janë të lidhur ngusht me Sërbinë apo jo ?
275.Hashim ! A hyne bashk me Mishkoviqin për të marrur operatorin 4 cellular ne Shqipëri ?
276.A e morre licensën me Mishkoviqin pa kaluar procedurat tenderuese ?
277.A është normale se Serbia mundohet ta mbaj Kosovën me patronet e vet, me djathtistat e vet, me biznesmenet e vet, me kapitalistat e vet?
278.Djathtistat në Shqipëri, në Kosovë janë kapitalistat që posedojnë ekonomin e vendit. Ekonomia e vendit është në duar të shqipfolsëve dhe serbeve fatkeqsisht, a është kështu !!!
279.Në Kosovë të gjithë kanë qenë komunista si LPK-ja ashtu LDK-ja.
280.Luftë ideologjike a mund të ketë në mesin e komunistëve?
281.Pse ndodhë kjo ?
282.Kjo ndodhë ndoshta se janë spiun si shefat e LDK ashtu jane edhe të PDK?
283.Spiunët janë të interesuar të krijojnë perçarje, koklahvitje në popull.
284.Lidhja Komuniste e Jugosllavise ose LDK-ja, a ka qenë e djathtë ?
285.Partia e punës së Shqipërisë, a ka qenë e djathtë ?
286.As Partia Punës, as Lidhja Komuniste e Jugosllavisë nuk kanë qenë të djathta, a është kështu ?
287.A kanë qenë të gjithë komunista ?
288.Rugova a ishte elitë e Lidhjes Komuniste të Kosovës dhe të Shkrimtarëve ?
289.A është maltretuar ndonjeherë Rugova nga Jugosllavia apo Serbia si anti-komunistë ? Jo sepse ishte në kryesi të Lidhje Komuniste të Kosovës !!!
290.Askush në Kosovë nuk është dënuar si djathtist nga Serbia.
291.Pse mashtroni popullin me rrena, me ideoligji dhe koncepte përçarëse ?
292..Pse bëhen këto propaganda Djathtist/Majtist ? kur të gjithë kanë qenë komunista apo jo ?
293..Pse mundohen të krijojnë ndarje dhe përçarje në popull me koncepte fallse ?
294.Interesi i kujt është përçarja në popullin shqiptarë ?
295.A ka qenë interesi i Serbisë që të luftojnë shqiptarët mes veti jo djathtistat, jo majtistat ?
296.Do të thotë shqiptarët të luftojnë njeri tjetrin (por jo Serbinë) nëse nuk gaboj ?
297.Njerzit që përdorin këto fjali jane vetem UDB-asha !
298.Qëllimi i tyre a është të krijojnë kushtet për ballafaqim mes shqiptarëve në Kosovë ?
299.Shqiptarët të luftojnë mes veti por jo Serbinë.
300.Çdo term që i ndanë shqiptarët është promovuar nga UDB si djathtist/ majtistet, Kuq/Blu, fshatar/qytetar, UÇK/LDK, Drenica/Dukagjini, Jug/Veri, Tosk/Geg a eshte keshtu ???????
Shqipetar mos shikoni partia dhe idelogjia, e vetemja parti eshte drejtesia dhe realiteti!!! Nuk duhet te mbrohet e keqja !
301.Nëse shikojmë, Hashim Thaçi i ka përdor gati të gjitha antagonismat apo jo ?
302.Zotëri Thaçi ke krijuar shumë përçarje në popullin shqipëtar, a është keshtu ?
303.Jo fondi i UÇK-së, Jo fondi 3%, Jo UÇK-ja, Jo FARK-u, Jo qeveria ime, Jo qeveria e Bukoshit, jo PDK, jo LDK, jo ne fshatarët, jo qytetarët, jo Drenica, jo Dukagjini etj, etj…
304.Sot Hashim, a je bashkë me Bukoshin në qeveri ?
305.Dje Hashim, a i thojshe Bukoshit është tradhëtar ?
306.Dje Hashim, a i thojshe Bukoshit hajn ?
307.Dje edhe sot, hajnat, tradhëtarët jane të bashkuar për të qeverisur popullin si bagëtin.
308.Dje, sot dhe gjithë herë tradhëtarët do të jeë bashk !
309.A e dini, pse ???
310.Sepse Serbia i bashkon punëtorët e vet.
311.Qëllimi i UDB-ës, SHIK-ut a ka qen të bëhet luftë civile me keto ndarje?
312.Unë them është vetëm një ndarje : Tradhëtarët dhe Atdhetarët !!!!
313.Unë them baza e LDK është shumë e mirë sepse 99% popullit ka qen LDK.
314.Nëse them LDKja në tëresi është e keqe, i bie me thënë populli im është i keq !
315.Unë them baza e LPK-së është shumë e mirë sepse ka sakrifikuar me dekada për Kosovën.
316.Por them shumica e antarëve të kryesisë së LDK jane si shumica e kryesisë së e LPK do te thote njerëz të Serbise !?
317.Sepse Serbisë i ka interesuar të kontrolloj kryesit të strukturave partiake dhe organizatave ?
318.Serbisë i ka interesuar të kontrolloj kryesine e LDK, të LPK, të LFRK, të LKÇK, të Unionit Studentor.
319.Serbia duke shtih kokat e UDB në krye të partive e organizatave ka kontrolluar gjithe popullin e Kosovës.
320.Eshtë e njëjta gjë edhe në Shqipëri, dy partitë kryesore në Shqipëri jane anti kombëtare?
321.A është kjo arsyeja, pse shërbimet sekrete të Evropës zhdukun 700 dokumente të Wikileaks për Shqiprinë dhe Kosovën data 1 shtator 2011 ? (Shqiperia.com)
322.Publikimi i këtyre informacioneve rreth Shqipërise dhe Kosovës ishte rrezik sepse mundte të ndodh revolucioni si në Egjipt ?
323.Revolucioni në Egjipt filloj pas informacioneve të Wikileaks, apo jo ?
324.Populli në Egjipt kuptoj se Mubaraku dhe sherbimi sekret punojshin per Izraelin, apo jo ?
325.Evropa kishte frige të njejtën gjë për Shqipërine dhe Kosovën.
326.Nëse populli, kombi shqiptar kupton dhe verteton se agjentet e Serbise qeverisin Kosovën dhe Shqipërine atëhere pritet të ndryshoj çdo gjë.
327.Partitë kryesore në Shqipëri bëjnë propagandë kundër një parti patriotike.
328.Aleanca Kuq e Zi sipas Wilileaks, bllokoj realizimin e shpejt dhe pa kushte të të gjitha pretendimeve që Greqia ka patur historikisht ndaj Shqipërise ! (Wikileaks 7shtator 2011)
329.Kreshnik Spahiu pengoj tradhëtinë e Berishës për dhënien e ujerave territoriale të Shqipërisë Greqisë.
330.Komisioni i parlamentit Grek për politik të jashtem thotë duhet te punohet shumë për të neutralizuar Kreshnik Spahiun dhe Bamir Topin.
331.Komision vazhdon duke thënë se armik numër një është Kreshnik Spahiu, apo jo ?
332.Serbia ka të njejtën pikepamje dhe ka dhën detyrë gjithë agjentëve të vet në Kosovë, në teren dhe në parti politike që të behet propagandë kundër Kreshnik Spahiut.
333.Kjo, ju mundëson të kuptoni pse bëhen bashkë disa individ apo parti kundërshtare në Kosovë, Shqipëri kundër një personi apo një strukture patriotike shqiptare.
334.Në Kosovë dhe në Shqipëri strukturat politike në duar të Serbisë do te trillojnë propaganda kundër nje rrezik i mundshem si AKZ të Kreshnik Spahiut.
335.Shqipëria, a është duke pranuar një marreveshje me Serbinë për luftën kunder terrorizmit ? (25 tetor 2010 gazeta zhurnal)
326.UÇK a ishte terroriste për Serbinë ?
337.UÇKombetare në Maqedoni a ishte terroriste për Serbine ?
338.Spasoje Vuleviq shef i antiterrorit të Serbisë ishte në Shqipëri më 29 tetor 2011 ?
339.Çka kërkoj në Shqipëri ?
340.Spasoje Vuleviq, a ishte organizator i vrasjeve të shqiptarëve në Brodec të Maqedonisë ?
341.Ky eshte realiteti i hidhur apo?
342.Pse shërbimet shqiptare janë në dorë të njerzëve të Serbisë dhe të Greqisë ?
343.Shqipërisë, a i është kërkuar llogari për dhënjen informacioneve të NATOs sherbimit serb dhe rus më 25 mars 2012 ?
344.SHISH dhe SHIU deri në 2011, a kanë derguar oficer të shërbimit në shkollim në Rusi tek FSB-ja (ish KGB)?
– Berisha si djathtist i flaket !
345.Berisha i cili flet non stop kundër komunizmit dërgon oficerët e shërbimit të Shqipërisë në Rusi tek sllavo-komunistët , çka i thuet kësaj pune ?
346.Më 19 prill 2012 delegacioni i sherbimeve të NATO-s i kryesuar nga Philip Ritcheson, a kërkon llogari Sali Berishës dhe Ylli Zylës shef i SHIUshtarak?
347.Shef i shtabit kundëradmirali Kristaq Gërveni, a bashkpunon në shit/blerje të armatimit me serb e malazez?
348.Shef i SHISH (SHIK-u i ri) dhe SHIU shërbim informative ushtarak, a i raportuan Damir Fazlliqit para admiralit amerikan Fixherald? Damir Fazlliqi është nipi i Stanishiqit shef i shërbimeve serbe.
349.Gjithë importi i rrymës në Shqipëri dhe në Kosovë bëhet nga Fazlliqi dhe Amoviqi ?
350.Ti Hashim, a ke dhënë gjithë importin e rrymes Fazliqit !? A është e vërtet ?
351.Kjo është Shqipëria e 2012, por në kohë e mjegullt të transicionit 1995/99 çka ka ndodhur ?
352e.Sot është e sigurt dhe konfirmohet për çdo ditë se SHIK-u ka vrarë patriota në Shqipëri, a është kështu apo jo ?
353.SHIK-u i Kosovës është formuar të njejtën kohë si degë te SHIK-ut të Shqipërisë ?
354.SHIK-u faktikisht a është emërtimi i UDB-s në trojet shqiptare?
355.Kur flitet për vrasjet e patriotëve në Shqipëri nga Kosova apo Maqedonia nga SHIK-u. ju SHIK-u i Kosovës ishit urdhëdhënsit apo jo ?
356.A është kjo arsyeja, që maqedonët konsiderojn vetin të fortë dhe bejnë presion ish-ushtarëve të UÇKombëtare në Maqedoni ?
357.Maqedonët sipas veteranëve të UÇK-së, thojnë haptas nëse nuk jeni të dëgjushëm mund të merrni plumb në kokë nga shërbimi maqedon si në Kosovë, ashtu në Shqipëri ?
358.Pse ndihen komod shërbimet maqedonë dhe serbë ?
359.Kjo, a do të thotë se në Kosovë dhe në Shqipëri janë serbofilat në krye të shërbimeve ?
360.Kush është në krye të shërbimeve në Kosovë dhe Shqipëri, a janë SHIK-isitat ?
361.Në Kosovë, a është Ilmi Reçica n°2 i SHIK-ut ?
362.Ilmi Reçica, a është shok i ngushtë i shef shërbimit sekret Sasha Mihallkov ?
363.Sasha Mihallkov ka kordinuar shitjen e drogës në Çeki me vllaun e Ilmi Reçicës në Prag.
364.Ilmi Reçica me Petrit Amin patën mundësuar arrestimin e Princ Dobroshit për t’ia marrë klientët, apo jo ?
365.Njëjtën gjë bërën për Qorrin e Ferizajit !
366.SHIK-u me shërbimet Maqedone vranë Harun Aliun (Kushtrimin) me 12 maj 2010, apo jo ?
367.Pas një kohe të shkurtër më datën 21 qershor 2010, a vrau 4 veta tjera në Kosovë në rrugën Viti-Kllokot ?
368.Tre shqiptar të Maqedonisë, një shqiptar i Kosovës ?
369.Qenan Ademi, Qazim Bakija, Qemal Agushi, Bardhyll Fetahu jane vrare nga SHIK-u a po ?!
370.Pse u vranë nga SHIK-u ?
371.Sepse kanë qenë ushtar lirie të UÇK-së si Haruni ?
372.Kjo është arësyeja, pse trimerohen maqedonët apo ?
373.Maqedonët mund t’i frigojnë shqiptarët duke ju thënë se ju vrasim si në Kosovë ashtu në Shqipëri !!!!
374.Numër dyshi i shërbimit të Kosovës SHIK Ilmi Reçica krahu i djathtë i Xhavit Halitit dhe Kadri Veselit është shok i ngusht i Sasha Mijallkovit !
375.A janë forcat anti kombëtare në krye të popullit shqiptar ?
376.A jeni ju SHIK-istat apo UDB-ashët që keni situaten nën-kontroll ?
377.Sepse ju keni njohur personalisht aktivistët të Lëvizjeve; LKÇK, LFRK, a është kështu apo jo ?
378.Në fillim të luftës, Holbruk a ishte takuar me Millosheviqin për t’u informuar për situaten në Kosovë?
380.Millosheviqi dhe Stanishiqi, a kishin garantuar se gjendja në Kosovë ishte nën kontroll?
381.A kishin garantuar se partite legale si LDKja jane ne kontroll, dhe se ishin duke punuar për t’i infiltruar një grusht terrorista, a është kështu apo jo ?
382.Pas takimit me Millosheviqin, Holbruk a kishte deklaruar se çështja e Kosovës regullohet mbrenda Serbisë/ Jugosllavise?
383.Do të thotë jo Pavarësi shtetrore të Kosovës por vetem një autonomi, a është kështu ?
384.Rrjedhoja e këtij mendimit, a ishte se personat të cilët luftuan organet e sigurisë serbe nuk emerohen ushtar të lirisë por cilesohen « terrorista » ?
385.Gelbard në emër të SHBA, a kishte deklaruar « UÇK-ja është terroriste »?
386.Menjëher pas kësaj deklarate, a filluan masakrat në Kosove ?
387.Millosheviqi deklaronte për UÇK « është një grup i vogël të terroristave » apo jo ?
388.Rugova a deklaronte UÇK është « një grup i vogël ekstremistësh »?
389.Këto komente ishin për ti ja mbush mendjen diplomatëve ndërkombëtar se UÇK është vetëm një grusht i vogël destabilizues ?
390.Rugova a deklaronte : « UÇK është elementë destabilizues për rajonin » ?
391.Rugova a kishte deklaruar se një grup i vogël ka për qëllim shkatërrimin e Serbisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë për të krijuar një shtet të madhe Shqiptare ?
392.Rugova a ka deklaruar ndonjëhere në mediet ndërkombetare që Serbia është destabilizuese në Ballkan ? Jo
393.Pse jo ?
394.Me këto deklarata Rugova a konfirmonte diplomatëve se LDK ishte në vijën e Beogradit karshi UÇK-së apo jo ? Sepse si Beogradi ashtu Rugova deklaronte se UÇK është ekstremiste.
395.Partia e Popullit Shqipetar në Kosove LDK-ja, sepse shumica e popullit ishte në LDK.
396.Kur deklaron Serbia dhe LDK si parti masive të shqiptarëve : « UÇK është terroriste ! », ndërkombëtarët çka duhet të deklarojnë ?
397.Rugova përdorte retorikën e Millosheviqit karshi UÇK-së nese nuk gaboj ?
397.Millosheviqi ka thënë « terroriste », Rugova ka thënë « ekstremiste » !
398.Millosheviqi ka thenë për UÇK janë « pakicë », Rugova ka thënë janë « nje pakice »!
399.Për një grusht njerzish a prishet shteti ?
400.A lejohet te prishen 3 shtete nga një grup i vogël ?
401.Natyrisht se nuk prishet shteti i Serbise, me keto deklarata Rugova i ndihmonte shumë Millosheviqit apo jo ?
402.Çka deklaronte Millosheviqi Holbrookut. A deklaronte edhe Rugova ?
403.Millosheviqi i kishte treguar Holbrookut se LDK ishte nën kontroll të fortë. Por kërkonte kohë për të infiltruar edhe UÇK, a është kështu apo jo ?
404.Millosheviqi lypte kohë për këtë pune ?
405.Qëllimi ishte infiltrimi i UÇK-së ???
406.Pas masakrave të Jasharëve, a u përhap kryengritja në gjithë territorin e Kosovës?
407.Kjo a i befasoj të gjithë diplomatët e huaj ? sepse kishin besuar informacioneve të serbëve : kinse regulohet situata leht me disa familje dhe çdo gjë qetesohet.
408.Në këtë rastë diplomatët Amerikan, a menduan se sherbimi serb i ka mashtruar duke thënë se jane pakice, nji grusht njerzish?
409.Nuk kanë dal te verteta fjalet e Millosheviqit dhe të Rugovës se UÇK është pakice ?
410.Sepse UÇK kishte një përkrahje nga e gjithë populli i Kosovës, radhët e UÇK a u rritën shumë shpejt?
411.Kur filluan masakrat në shumë vende Administrata Amerikane e Madeleine Albright kishte përgaditur vendimin për ta sulmuar Serbinë apo jo ?
412.Amerikanët për të stabilizuar situatën, dhe të forcuar pozitën e Rugoves i kontestuar politikisht në Kosovë kerkuan që të bëhen zgjedhjet e 22 mars 1998 ?
413.Sepse ishte gjithmon opcioni i negociatave për ndërprerjen e luftës, apo jo ?
414.Albright kishte menduar të validoj një intervenim për të bombarduar Serbine me 25 mars 1998 në samitin e ministrave të NATOs në Romë apo jo ?
415.Rugova për ta shpëtuar Serbinë nga bombardimet e NATOs çka beri ?
416.A e dini ?
417.Më 23 mars 1998 ne ora 9 të mëngjesit dërgoj krahun e djathtë Fehmi Aganin për të firmosur protokol marrëveshjen për arsim me ministrinë e arsimit të Serbisë !?
418.Me këtë marreveshje Serbia, a shpëtoj nga bombardimet duke deklaruar u morrem veshë me shqiptarët?
419.Albright, a ishte irrituar nga kjo marreveshje sepse e dinte që është bërë vetëm për të fituar kohë nga Serbia?
420.E njëjta marreveshje për arsim, a e ndihmoj 2 here Serbine : për heqjen e embargos dhe për evitimin e bombardimeve?
421.A është e çuditshme nga LDK që të nisë një person për të takuar ministrin e arsimit të Serbisë ?
422.Pse nuk e dërgoj ministrin për arsim të Republikës së Kosovës Muhamet Bicën ?
423.LDK deklaronte pandërpre që respekton institucionet e Kosovës, po pse nuk i respektoj për këtë marrëveshje ?
424.Nuk ka pasur kohe Muhamet Bicaj ?
425.Apo Rugova ishte friguar se po bombardohet dërzhava ?
426.Ajo marrëveshje, a pretendon se Kosova është pjes e Serbisë?
427.Pse LDK nuk i ka spjeguar popullit këtë punë ?
428.Sipas marrëveshjes lirohen objektet shkollor ; dhe punëtorët e arsimit të Kosovës marrin pagat nga minstria e arsimit të Republikës së Serbisë, çka nënkupton kjo ?
429.A nënkupton se arsimi i Kosovës është pjes e arsimit të Serbisë ?
430.Me një anë, Rugova deklaronte pavarësi dhe në tjetrën anë firmoste marrëveshje (23/03/1998) ku pranon Serbinë si shtet dhe Kosovën si pjes të sajë, a është kështu juridikisht ????
431.A janë dërguar ftesa 1998 nga Markoviqi,dhe Milutinoviqi për të biseduar për një Autonomi të gjerë ?
432.A ka prezantuar edhe Christopher Hill në bisedime për autonomi substanciale në 1998 ?
433.Rugova ishte për bisedime me Serbinë, por Rugova a kishte i thënë Christopher Hillit ? « populli, militantet dhe aktivistet jane kunder. »
434.Rugova a kishte thënë duhet të bisedohet më vonë Christopher Hill?
435.Ashtu edhe Holbrooku kishte thënë si Christopher Hill më vonë sepse janë duke u bërë disa punë në teren apo jo ?
436.Cilat punë u bëjshin në terren o Hashim !?
437.Më duket puna jote ishte duke u bëë, apo jo ?
438.Puna e infiltrimit !
439.Ti në mars 1998, erdhe në Kosovë, apo jo ?
Për të evituar përhapjen e konfliktit, Richard Holbrook dhe Robert Gelbard jane munduar të shpëtojn proceset duke aranzhuar takimin për bisedime rreth nje autonomie Rugova/Millosheviq. (me dyer të mbylluara me 13 maj 1998, mund të lexoni associated press 13/05/1998)
440.Rugova nuk ishte peng i Millosheviqit apo jo?
441.Takimi Rugova/Millosheviq 1998 ishte organizuar nga Holbrooku apo jo?
442.Rugova, a vazhdonte punën e tij për të kontrolluar UÇK?
443.Rugova, a deklaronte më 20 qershor 1998 ( agjensia Reuter), UÇK duhet të jetë nën kontroll të partive politike ? (sepse partite politike ishin nën kontroll të Serbisë).
444.Rugova, të njejtën ditë a thoshte se anëtarët e UÇK duhet të jenë përgjegjës për veprimet e tyre ndaj forcave serbe ?
445.Kjo, a nënkupton arrestimin e djemve të UÇK?
446.Rugova, a e permbylli fjalinë duke lajmëruar se duhet një marrëveshje ndërkombëtare dhe duhet të respektohet nga të gjithë por që duhet kohë !?
447.Sipas Djuro Cepic këshilltar i gjeneralit Lazareviq në Gjykaten Ndërkombëtare të Hages, ai a deklaronte se ishin duke bërë operacione speciale për të siguaruar terrenin në Kosovë vitin 1998?
448.A ishte ajo arsyeja, pse Serbia dhe Rugova kerkojshin kohë ?
449.Djuro Cepic a deklaronte që në vitin 1998 është punuar në aspektin e sigurisë, të shërbimit për të pasur bisedime të drejt për drejta me shqiptarët?(dokumenti 070302FE Fleta 10957 IYCT Wolfgang Petrisch gjykata Hagës).
450.Intervista me 04/06/2012 e Momir Stojanoviq drejtor i VBA (ish KOS) Agjensia Ushtarake e Sigurisë pasues i Aca Tomiq nuk zbuloj sesi spiunët serbë ishin infiltruar në të gjitha organizatat e Kosovës të cilat kishin për qellim bashkimin kombëtar shqiptar, a është kështu apo jo ? (mund ta shikoni ne google 04/06/2012 TV Svet Plus)
451.Interesi i çdo shërbimit, a është të infiltroj në krye e jo në bisht ?
452.A përputhet kjo me ty o Hashim?
453.A erdhë pikerisht në 1998 ne krye të UÇK, pa bë gjë ?
454.A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, para Fehmi Lladrovcit që ishte organizatori numër një në diasporë ?
455.A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, fal vdekjes së Jasharëve të cilit ishin të pa-zëvendësushem në Drenice e tërë Kosovën ?
456.A erdhe pikërisht në 1998 në krye të UÇK, fal vrasjes së antarëve të Shtabit Qendrorë dhe të Ilir Konushevcit i cili kishte përgjegjësinë e lidhjes Shqipëri/Kosovë ?
457.A erdhe pikërisht në 1998 në kry të UÇK ,fal ekzekutimin nga ti duar lidhur të shefit politik të UÇK Behadin Allaqin ?
458.Erdhe në Mars 1998 me duar në xhepa dhe u bëre SHEF !!!???
459.Diçka shumë e çuditshme po më duket !?
460.Pa bë gjë, erdhe si parashutist në krye të UÇK-së !?
461.Shërbimi serb ka infiltruar në krye të LPKse, LKÇK, UÇK, Lëvizjes për Bashkim e tjere, a është kështu ?
462.A spjegohet puna, sesi shqiptarët ishin kundër Autonomisë 1997 dhe 1998 ?
463.Madje janë munduar ta përulin Adem Demaçin i cili kerkonte një Konfederatë Balkanike Kosovë-Serbi-Mal Zi para se të fillojnë masakrat. Kur filluan masakrat Demaçi kishte kërkuar vetem pavarësi dhe asgje tjetër.
564.A ishte ajo arsye pse Serbia dhe ndërkombëtaret kishin kërkuar me këmbngulje largimin e Adem Demaçit nga përfaqesia e UÇK?
465.Serbët dhe ndërkombëtarët, a kërkuan edhe çbërjen e LPK dhe LKÇKse sepse LFRK ishte shkatërruar nga UDB-ashtët e LPK-së.
466.LPK është shkatërruar pas lufte në Prizren me organizim të Xhevat Bislimit, Ibrahim Kelmendit dhe Bardhyl Mahmutit duke krijuar nje parti tjetër PBD.
467.LKÇK kishte detyrë Remi ta shkatërrojë.
468.Por sipas shume informacioneve kokat e LKÇK kanë marrë disa miliona marka pas luftës për shpërbërjen e oganizatës nga Anglezët (të cilët kishin rajonin e Prishtinës dhe Llapit).
469.Si spjegohet që më 1999 ishin të gjithë dakort të hyjnë në bisedime në Rambuje për një Autonomi të Kosovës përveq Adem Demaçit?
470.A ishte vetem Demaçi që prishte punë për këtë Autonomi ?
471.A bëhet ftesa për bisedime për një Autonomi Substanciale të Kosovës në Rambuje?
472.Pse përfaqësuesit e Kosovës nuk e refuzuan ftesën për « Autonomi » ?
473.Mund të lexoni arkivat e Gjykatës së Hagës për Jugosllavi të Wolfgang Petrisch.
474.Pyetjes gjykatsit në Hag Wolfgang Petrisch i cili ishte ndërmjetsues : « a ka qene e kjart për delegacionin shqiptar që nuk negociohet për pavarësi por për një Autonomi të gjërë ? »
Wolfgang Petrisch thotë të gjithë delegatët shqiptar kanë dijeni se nuk ka pavarësi dhe nuk ka ndarje nga Jugosllavia dhe Serbia.
475.A është kështu Hashim?
476.Demaçi, a e kishte mirë kur tha ata që e nënshkruan këtë tradhëti nuk duhet të lejohen të mirren me politik në Kosovë ?
477.Nuk duhet t’i lejohet e drejtat civile atyre njerëzve që ishin pjesmarrës në Rambuje, sepse na tradhëtuan, apo jo ?
478.Grupi i Kontaktit, a kishte propozuar paraprakisht me 30 janar 1999 të panegociushme sovranitetin dhe integritetin territorial të Serbisë/Jugosllavisë?
479.Dhe në fillimi të bisedimeve BE me 10 shkurt 1999 kishte garantuar Serbinë që do të ruhet sovraniteti dhe integriteti I shtetit, a është kështu ?
480.Pse hyrët në bisedime kur keni qenë të informuar se nuk ka Pavarësi ?
481.Pse hyret ne bisedime kur keni qenë të informuar se statusit është vetëm « Autonomia » ?
482.Pse nuk është thirrë në Rambuje Ukshin Hoti baba i UÇK-së ?
483.Pse nuk i vuat kushte Serbise lirimin e Ukshin Hotit njeriu i diplomuar në Universitetin Amerikan të Harvardit për politik dhe baba shpitëror i UÇK-së ?
484.Ukshin Hoti përveq shkollës kishte vuajtuar 3 here burgjet e Serbisë për çeshtjen e Kosovës dhe ishte inicuesi të organizimit ushtarak në 1991.
485.Pse nuk e thirrët Adem Demaçin ?
486.A u friguat se me këta njerëz nuk ka tradhëti ?
487.Pse askush nuk i ka kushtuar rëndësi Ukshin Hotit ?
488.Pse Hashim shkove për të negociuar autonomine në emër të UÇK-së ?
489.Pse delegacioni i UÇK shkoj të negocioj autonomine ?
490.Prej kujt e morre pëlqimin ?
491.Kush ju dha mandatin për të biseduar autonomin ?
492.A keni marrë vetë vendimin ?
493.UÇK-ja e politikës dhe e logjistikës ?
494.UÇK-ja e hajnisë dhe e tradhëtisë !!!
495.Vetëmem një pyetje Hashim, UÇK-ja a luftoj për autonomi ??????????
496.A ke mundësi t’i informosh ushtarët e UÇK se për çfar qëllimi është luftuar në Kosovë ?
497.Pyetjes gjykatësit destinuar Wolfgang Petrisch : « çka ka ndryshuar për disa muaj në UÇK? » *UÇK-ja ishte për pavarësi në 1998, tash vijnë në shkurt 1999 e bisedojnë autonomin, a është kështu ?
498.Wolfgang Petrisch thotë se është punuar në aspektin e sigurisë nga ana serbe për keto bisedime ?
499.Çka do të thotë kjo ?
500.Çka nenkupton kjo përgjegjje ?
501.A do të thotë kjo se spiunet e Serbise e infiltruan UÇK dhe shkuan të përfaqësojnë UÇK në Rambuje?
502.Kush ishin ata njerëz që përfaqësuan UÇK?
503.Pse asnjë përfaqësues i UÇK në Rambuje nuk kishte luftuar?
504.Pse asnjë luftetar nuk ishte prezent në Rambuje ?
505.Kush ishin ata njerëz që përfaqesuan UÇK për bisedimet e Autonomisë?
506.Wolfgang Petrisch a thotë se Serbia ka punuar me shërbim sekret (ne aspektin e sigurisë) për keto bisedime të Autonomi


Këndi i komenteve

4 Komente

 1. dardani - 01:07 / 19.11.2012

  pse nuk jan te gjitha pytjet

 2. mustafa - 22:13 / 30.11.2012

  shyqyr qe skokan krejt se sen spa pyet as dasht me tha

 3. besmiri - 21:50 / 30.07.2013

  i din thaqi qa jan kto qoft se sjan pytje de ta kundershton po qen genjeshtra.

 4. bilall - 00:13 / 08.10.2013

  Reagim ndaj shpifjeve te shfaqura nga Murat Jashari ne pyetjet e tij te “famshme”

  Reagimi im vjen si pasoj e shpifjeve te tij rreth aktiviteteve te mia ne Ushtrine Clirimtare te Kosoves. Apsolutisht nuk mund te mos reagoj ndaj ketyre shpifjeve sepse aktiviteti im ka qene I shtrire pothuajse ne te gjithe teritorin e Kosoves si dhe gjate gjithe kohes kam qene ne sherbim te puneve te mira qofshin ato kombetare apo shoqerore e familjare. Ceshtjet qe shtron ne pyetjet e tij per mua jan genjeshtra te pastra dhe se gjera te tilla nuk kane ndodhur ne asnje kohe dhe ne asnje vend ku kam vepruar une per vec se kemi qene te gatshem qe te japim ma te shtrenjten per te miren e te gjitheve.

  Ai thote se : Kryeministri i Kosoves z. Hashim Thaqi I cili ne kohen kur flet ky zoteri ishte pergjegjes politik e ushtarak I UCK-se eshte shoqeruar nga paramilitare serb, kjo eshte nje genjeshter sepse personat qe e kane shoqeruar ate kan qene te gjithe ushtare te devoteshem te uck-se dhe te gjithe shyqyr zotit jan gjalle dhe me adrese dhe skam cka shtoj me shume ne kete ceshtje sepse cdo gje ka funksionuar sic eshte ma se mire dhe si rezultat I gjithe aktivitetit qe ka bere UCK-ja bashke me popullin shqiptare sot po e gezojme dhe po shijojme frytet e lirise dhe te pavaresise gje per te cilen jemi krenare te gjithe dhe nese ketij zoteriu kjo I ka penguar qe atehere e sot kjo eshte qeshtje tjeter dhe per kete ai le te mbaje vete llogari.

  Poashtu ai shkone deri aty sa qe shpif edhe per gjoja perdhunime, shpresoj qe askush te mos u besoj ketyre lloj shpifjeve sepse cdo gje dihet kush dhe cka ka punu gjate kohes kur ka pas nevoje ma shume populli yne.

  Ky zoteri sic duket ska tjeter pune dhe eshte mbyllur ne guasken e vete te komplekseve dhe sherim per te ka mbetur shpifja dhe perpjekja qe pas nje kohe te gjate ti paraqese ato nepermjet kesaj menyre. Dmth ka zgjedhur qe te sheroje shpirtin e vet nepermjet shkrimit te cilin si burim ka budallalleqet qe I sillen neper koke. Ndersa, une me bashkeveprimtaret e mi kemi dhene dhe jemi te gatshem te japim llogari aty ku duhet dhe perpara cilit do qofte qe ka mendime per te ec edhe me tutje popullin tone perpara. I sugjeroj M. Jasharit qe te clirohet nga kjo guacke e forte qe e ka mbeshtjelle dhe per hire te familjes se tij dhe shoqerise se tij te integrohet dhe ta perfundoje kete histori pyetjesh sepse po shkakton mjegull te panevojshme ne shoqeri dhe opinion duke u perpjekur te terorizoj nji historine e bujshme te Ushtrise Clirimtare te Kosoves.

  Besoj qe genjeshtrat e tij nuk do te zene vend askund kurse une jam i gatshem te ballafaqohem me kedo qe shpif ne dresen time.

  Ky reagim eshte I dedikuar per opinionin me qellim qe te ruaj integritetin tim personal, familjare dhe shoqeror dhe jo per ta bindur Murat Jasharin sepse nuk I detyrohem per asgje ne jete dhe apsolutisht nuk I jap llogari njerezve qe jane te nxitur nga qarqe te brendeshme dhe te jashtme qe kane qellime per te njollose veprimtarine e UCK-se.
  Me rrespekt Bilall Ceka

fishmedia.info:
Ndalohen fyerjet dhe përdorimi i gjuhës ofenduese. Përmbajtja e komenteve nuk pasqyron, qëndrim editorial të redaksisë së portalit Fish Media.
Ju faleminderit për mirëkuptimin!